top of page
  • Yazarın fotoğrafıRiella Morhayim

Mart Ayında Öne Çıkanlar

Mart, Gregorian takvimine göre yılın üçüncü ayı olarak adlandırılır. Roma takvimine göre mart ayı, eski Roma döneminde yılın başlangıcını temsil ediyordu ve tanrı Mars'a ithaf edilmişti, ki o da savaş,  zafer ve cesaretin tanrısı olarak biliniyordu. Mart ayı, doğanın uyanışı ve canlanışıyla birlikte ilkbaharın müjdecisi olarak kabul edilir.

İnsanlar, Mart ayıyla birlikte doğanın canlılık kazandığı, çiçeklerin açtığı, ağaçların yeşermeye başladığı bu dönemde kendilerini yeniden keşfetmeye ve enerjiyle doldurmaya yönelirler. Savaşın ve mücadelelerin aşılmasında güç ve cesaret kaynağı olan bu ay, insanlara zaferinin filizlenmesine izin verme, kendilerini daha derinlemesine keşfetme ve güçlenme fırsatı sunar. 

Mars'ın cesaret ve mücadele enerjisinden ilham alarak, mart ayında kendimize yönelik dürüst bir bakış açısıyla yüzleşebilir, içsel savaşlarımızı anlayabilir ve bu zorluklardan güçlenerek zaferle çıkabiliriz. 

Felsefi danışmanlık, bu dönemde insanların içsel savaşlarını anlamalarına ve bu savaşlarda zafer kazanmalarına yardımcı olabilir.  Bu nedenle, eğer Mart ayının doğal dönüşüm enerjisinden ilham alarak hayatınızda yeni bir başlangıç yapmak istiyorsanız, sizi felsefi danışmanlıkla tanışmaya davet ediyoruz. İçsel keşif ve anlam arayışınızda size rehberlik etmek için buradayız.



Hayatının her alanıyla alakalı...

Bir soruya cevap bulma ve bir soruna çözüm üretme isteği ve kararlılığına sahipsen...

Felsefi Danışmanlık fırsatını kaçırmamanı öneririz.

 

Kaygıdan Huzura erişmek için...

İhtiyacınız olan donanımları kazanmanız amacıyla tasarlamış,

4 seanslık Felsefi Danışmanlık

 

Yaşam kalitenizi arttırmak için...

En çok tavsiye edilen... İyi olma halinizi arttıracak,

4 seanslık Felsefi Danışmanlık

 

Kariyer Danışmanlığı İçin...

Çalışma Hayatında sizi netleştirecek ve destekleyecek,

4 seanslık Felsefi Danışmanlık

 

Kıskançlıktan Özgürleşme...

Kıskançlıktan özgürleştirecek ve güçlendirecek,

8 seanslık Felsefi Danışmanlık

 
 

Dilerseniz bizi takip edebilirsiniz:


Yorumlar


bottom of page